Pagini din istorie...

sâmbătă, iulie 16, 2011

Yes,Today I Am Happy!

  Am marea onoare de a fi printre cei caruia Dumnezeu ii raspunde.Nu demult eram foarte deprimata,dar Dumnezeu mi-a aratat ca trebuie,practic sunt obligata sa fiu fericita,aducandu-ma la blogul Firimituri de ganduri.Cu acordul autoarei (multumesc mult Adelina) Vreau sa va arat postul care m-a pocnit pot sa spun si inca 2 posturi care mi-au placut mult!

Fericirea mea.

 Fericita? Da! Am milioane de motive ca sa fiu fericita. Si un lucru bun este ca fericirea mea este interminabila, incontrolabila si vreau sa fie contagioasa! Cei din jurul meu sa se hraneasca cu mareata mea fericire, sa o simta la fel de intens,  asa cum o simt eu  in fiecare zi..

Inca un pretios dar dat de pretiosul meu Dumnezeu..fericirea..Hm..cel mai frumos lucru o data cu aparitia fericirii este aparitia a multor alte lucruri pretioase, a altor lucruri care de-abia asteapta sa iasa la suprafata, de-abia asteapta sa fie daruite.N-am decat o singura dorinta si intreaga mea fiinta si toate puterile mele tintesc spre implinirea ei si aceasta mare dorinta este ca fericirea mea sa poate schimba multi oameni in fiecare zi.... Sunt recunoscatoare  ca mi s-a dat aceasta mare sansa de a fi inzestrata cu cel mai grandios dar lasat de Dumnezeu pentru oameni...fericirea...

 

 

 

Un comentariu:

  1. ce frumos ai scris despre Adelina!
    mi se umple inima de bucurie.
    erati prietene ? vorbeai cu ea?
    te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere

Zumzete...